Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uzákoníme euthanasii a sériové vraždění se rozjede. A podpis vražděného? Maličkost! Po jeho smrti nám již nikdo nedokáže, zda to byl opravdu jeho podpis! Někde jsem četl statistiku, jaké procento euthanasii před usmrcením vůbec nepodepsalo.

Ale výtky autora jsou mnohem závažnější!

R^

0 0
možnosti

Asi jste nepochopil, že vás nikdo nebude nutit pomáhat pacientům eutanázií. Budete mít možnost odmítnout.

Já bych měl rád možnost výběru. Jestli bych jí využil nebo ne je jiná věc. Každý si představuje jak by se v nějaké situaci zachoval, ale když se do ní skutečně dostane jedná úplně jinak, takže není pravděpodobné, že by tento zákon využívali všichni nemocní.

4 2
možnosti
RN

vasi "dobrovolnost" jsme dobre poznali v dobe , kdy jste nas kolektivisovali vasimi druzstvy.

p.s. pro autora, nejde o zadne "svobodne " rozhodnuti zeny, zenam jste nedali moznost dozvedet se , ze zabit sve vlastni dite, je nemoralni, ve skolach mluvite jen a pouze o vasich potratech. tak tyhle vrazdy z nevedomosti nezonacujte za svobodne rozhodnuti zen, ostatne zena sv edite nevrazdi , vrazdi je doktor potratar.

nasel jste si nekdy hippokrata - uvedomil jste si v jake nestvurne dobe rekove tuhle hluboce moralniI MEDICINSKOU prisahu vymysleli. a co je z toho dnes.

nenapadlo vas, lekare rici nekdy vlade aby si z vas nedelala najemne vrahy svymi vymysly o potratech a euthanasii, nenapadlo vas nekdy jim rici, ze tohle neni vase prace, aby si to sli delat sami.

nic osobniho proti, jen vseobecne. dekuji za clanek -s pozdravem a prani hezkeho vikendu.

1 1
možnosti
AT

Eutanázie a u nás, kde má každý zákon dvojí trojí výklad? Ani omylem! Za chvíli by o tomto rozhodovali posudkoví a zdravotní pojišťovny- Nejsi pro nás rentabilní, půjdeš...

2 1
možnosti

A není to třeba tak, že dotyční bojovali, protože jim nic jiného nezbývalo?

Je to šílené, když blízký člověk naříká, že už nemá sílu a možnost se zabít, že bude muset jenom čekat bez sebemenší naděje ...

3 2
možnosti
JR

J65a86r38a 98R31a79n36k

10. 6. 2016 19:47

Nevim jak v CR, ale v Kanade se zatim stalo 2x a je to pouze na prani pacienta, krome lekaru musi schvalit i soudce a rika se "doctor assisted suicide", da se o tom dost najit na netu. Jedna se o tom stale v parlamentu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 591x
Předseda zdravotního výboru, člen hnutí ANO

Seznam rubrik